Fynda i svampskogen

Hej på er!

Jag har inte haft tiden att blogga på ett tag, ber om ursäkt för det! Jag har haft fullt upp med jobbet, semestern tog ju slut redan för två veckor sedan och dessutom har jag gjort klart pojkarnas rum. De blev verkligen nöjda med det! Dessvärre har jag inte kunnat ta några bilder på det ännu, skulle ju visa hur det blev, men jag får återkomma när jag har gjort det och lägga upp här så får ni se.

Nu är det höst, eller ja, känns som höst. I helgen var jag med pojkarna och plockade svamp. Vi har en skog en bit utanför Stockholm som vi kan gå på och dessutom finns det faktiskt svamp mitt i stan!

Väl hemma, med en korg full med härliga kantareller och trattkantareller så rensade vi dem ihop, hackade dem med smidiga knivar från Masahiro och stekte upp dem med smör. Sedan åt vi varsin rejäl smörgås med det som pålägg! Det var så gott, och det tyckte även pojkarna!

svaaamp