Goda chokladkakor i ensamhet

Goda chokladkakor att fresta med

Den här helgen är jag ensam. Jag vet att de helgerna jag är själv borde jag utnyttja till att göra vuxensaker på egen hand. Jag känner dock inte för att hänga på krogen som många andra av mina skilda vänner och många gifta också för den delen. Jag tycker inte om jargongen där. Allt känns som ett spel och om jag vill träffa en ny partner tror jag inte att den rätta platsen är ute på krogen. Istället pysslade jag lite här hemma och dessutom gjorde några riktigt goda chokladkakor som jag la i frysen efter att ha ätit ett antal själv. Eventuellt åker jag och barnen ut på utflykt nästa helg om vädret är bra. En kvinnlig granne som lever ensam med sin dotter föreslog att vi skulle åka till hennes kolonistuga tillsammans. Då kan jag ha med goda chokladkakor eller kanske något annat med choklad eftersom jag vet att hon tycker om det. Våren är på ingång och hon ville ha lite hjälp med att fixa några grejer där ute och dessutom bjuda oss på lunch. Det är kul att få lite kontakt med grannarna för vanligtvis blir det bara ett kort hej i trappuppgången med de andra. Jag ser fram emot nästa helg!