Dryckeshållare till bilen

Var ute och fin-åkte i bilen med sönerna idag. Köpte lite gott fika och tänkte åka och ställa oss på en fin utsiktsplats och mysa en stund på eftermiddagen. Då insåg jag vilken sorts pryl som är det absolut viktigaste i en bil; dryckeshållaren! En bil utan dryckeshållare är i princip oanvändbar. Den är körbar men det är också allt. Det insåg jag när jag fick ha kaffet i en pappmugg mellan låren och samtidigt försöka navigera sig genom stan utan att spilla. Insåg att jag levt utan denna livsnödvändiga manick alldeles för länge och surfade omedelbart in på https://www.skruvat.se och beställde en så fort jag kom hem. Som tur är blir det inte fläckar av kaffe men jag brände mig ordentligt mellan låren och är överlycklig över att jag klarade kronjuvelerna. Vilken pärs. Som tur var så är det snabba leveranser av prylarna från Skruvat. Jag ser fram emot nästa mys-tur med grabbarna.

Pappersmugg med kaffe.