Inte chokladbrist?

Den senaste veckan har jag haft ett otroligt chokladsug. Normalt åker det alltid med några chokladbitar i lördagsgodispåsen med pojkarna. Men på senare tid har jag börjat köpa allt fler chokladkakor även när det inte är min barnvecka. Det var inget jag reflekterade över först, men när jag i förbifarten nämnde det för min kollega på kontoret så sa hon att hon läst att suget kan bero på en brist på magnesium. Det hade jag aldrig kunnat koppla det till! Tydligen är det allt vanligare att folk lider av magnesiumbrist och jag måste erkänna att jag inte varit så noga med mitt näringsintag på senaste tiden, även om jag försöker få med lite grönsaker när jag lagar mat till killarna. Kanske får ta och börja se över kosten för mig själv också. Även om jag gärna skulle ersätta den med choklad.

En tallrik med hälsosam mat
Chokladkaka som någon bitit i