Sugen på Nutellacrêpes och äkta gelato

Visst att vädret har varit fantastiskt nu i Sverige, men jag blev så sugen på att ta en resa och få mig ett miljöombyte så jag bokade faktiskt en spontanresa till Italien i går kväll. Eftersom att det var snabba puckar som gällde så gjorde jag så att jag lånade 10000 som jag såklart kommer kunna betala tillbaka relativt snabbt. Jag läste för något år sedan att det är vanligare att höginkomsttagare lånar till semestern än någon annan, lite rolig fakta. Jag kommer ta med karamellpojkarna på resan och jag är säker på att vi kommer ha det hur gött som helst. Mest av allt ser jag fram emot att äta crêpes med Nutella och äkta gelato. Självklart kommer det bli ”lite” taxfree godis också. Jag har ju som ni vet lånat till renovering en gång tidigare, det var fyra år sedan nu och mina åsikter är samma nu som då. Man ska bara låna om man vet att man kommer kunna betala tillbaka det.

Gelato med godis i
Taxfree godis är bästa godiset