Rånad på lunchen

Vad trött jag blir på dessa råttor som lever i Stockholm. Nu menar jag inte goda sega råttor utan jag talar om tjuvar. Sista dagen innan semestern börjar och jag, Stefan och Pierre har bokat in en långlunch. När vi sedan ska betala och gå har både min och Stefans plånbok försvunnit. Pierre som satt inne vid väggen hade sin kvar och kunde lösa ut oss. Det var på Fridays i Kungsträdgården och vi har givetvis polisanmält det. Kungsträdgården är om jag minns rätt det stället flest fickstölder sker. Fast det tråkiga är ju att börja semestern på ett sådant vis att körkortet och alla kontanter försvinner. Jag har såklart kunnat låna pengar via sms och gjort ett manuellt uttag från kontot direkt på banken så vi inte behöver sitta hemma, men polkagrisresan till Gränna får vänta.. Pengar kommer nya men det värsta tycker jag är att ringa och spärra alla kort och sedan allt jobb med det nya körkortet.