Köket är det viktigaste

Köket är verkligen hemmets hjärta. Det finns inget bättre än att tillbringa tid tillsammans där. Jag och barnen umgås medan jag lagar mat på kvällen, killarna sitter vid bordet och leker eller breder ut sig på golvet med sina papper, pennor, bilar eller surfplattor. De hjälper såklart till när vi ska fixa godsaker och att vända munkar i strössel har de blivit proffs på. Det är tur att vi har ett rymligt kök för annars tror jag inte att vi skulle trivas som familj här hemma. Om jag skulle köpa nytt boende någon gång skulle jag självklart prioritera ett bra kök. Förhoppningsvis skulle jag tjäna en slant om jag sålde min bostad. Då skulle jag kunna placera pengar mer långsiktigt. Söderberg & partners har bra tjänster, det är svårt att hålla koll på alla tänkbara sätt själv. För tillfället bor vi bra, jag och karamellpojkarna, men det känns skönt att veta att det finns alternativ för framtiden. Vårt boende passar oss just perfekt, med massor av plats att umgås, laga mat, baka och skapa härliga godsaker.

Munk med strössel