Nyttigt fredagsmys

Snart är det dags för fredagsmys och både jag och mina söner har blivit intresserade av att äta lite nyttigare. I alla fall ibland. Eftersom vi nyss köpt nya möbler och gjort om i vardagsrummet tyckte vi att det var läge att fira. Beslutsvåndan var stor eftersom det finns så många olika soffbord och soffor att välja mellan, men nu är allt på plats och vi ska fira med frukt, nötter och nyttiga smoothies.

Det nyttiga fredagsmyset blev en stor succé hos karamellpojkarna. Kanske får jag döpa om dem till äppelpojkarna nu? De tyckte också att det var kul att hjälpa till att fixa allt gott. Jag hittade bra tips på äppelgodis och annat gott som de ville göra. Vi hann inte testa allt, men som tur är kommer det ju fler fredagar. Jag är så glad över att de gillar att greja tillsammans med mig i köket.

En röd godisklubba