Tips på presenter

Den här tiden på året pratas det alltid mycket om tips på presenter. Även om jag själv inte är så galen i klappar är det alltid roligt med lite presenter och mina båda karamellpojkar gillar så klart julklappar. De är förresten nyss hemkomna efter ett besök hos farmor och farfar. Jag är så glad att de bor i närheten så pojkarna kan träffa dem ofta. Men för att återgå till tips på fina presenter, jag tycker att det är väldigt roligt att både ge och få upplevelser. Det ger ju minnen för livet som man har mer glädje av än diverse prylar man kan få. Mitt bästa julklappstips, som för övrigt fungerar lika bra året om, ger jag alltid till mina fina föräldrar. De ställer upp så mycket för mig och barnen så de är verkligen värda en härlig upplevelsepresent. December är en så otroligt härlig månad tycker jag, mycket ljus och härligt julpynt som jag verkligen gillar. Sedan har vi ju både lucia, jul, nyår och allt annat som händer under årets mysigaste månad.

Paket med snöre