Lunch med exet

Det är skönt att jag och min före detta fru kan prata och umgås trots att vi är skilda. Jag har sett många i bekantskapskretsen som inte kan föra ett vettigt samtal med sina före detta. Eftersom vi båda två är måna om våra pojkar vet vi att det är viktigt att vi kan vara överens om vissa saker. Idag hade vi en lunchträff för att diskutera lite om framtiden och försäkringar för barnen. Det är dumt om vi båda på varsitt håll ska ordna med sådant. Det är bättre att ha en gemensam lösning. Efter lunchen hade vi en tid inbokad hos Söderberg och Partners. På exets arbetsplats har de gruppförsäkringar där och jag ville också se vad exakt det innebär. Innan vi sedan skildes åt hade vi lite meningsskiljaktigheter om en sak, sötsaker. Hon vill inte att barnen ska äta så mycket sött och jag fick lite dåligt samvete för jag vet att veckorna hos mig innehåller för mycket sött.