Ett svettigt gympapass

I andan av att skapa bättre vanor för hela familjen tog jag med mig karamellpojkarna på gympa igår eftermiddag. Min mamma drog ofta med mig på gympapass under min ungdom och rörelserna sitter i. Även att vi alla tre har lite svårt med koordinationen drogs vi med till musiken och svettades friskt. Jag vill få in rörelseglädjen hos pojkarna och presentera olika fysiska aktiviteter. Innan var det mycket bollsporter men nu fastnar de ofta framför olika skärmar. Kroppen behöver röra sig för att knoppen ska må bra, som min gamla mamma brukade säga. I hälsoandan har jag även köpt vitaminer av hög kvalitet som hjälper i immunförsvaret i dessa förkylningstider. När sötsuget satte in efter gympan igår kväll fick jag en idé. Jag kan göra godis med proteinpulver. Ett proteinpulver med kakaosmak, även det köpt hos upgrit, blev en perfekt extra ingrediens till ett nyttigare chokladgodis med jordnötssmör som bas. Både kroppen, knoppen och smaklökarna dansade!

Grupp stretchar tillsammans i gräset