Plats i skåpen

Det börjar bli trångt i köket nu och allt får inte plats utan det står huller om buller på bänkar och golv. En vän var hemma på besök och sa med ett skratt: köp inredning här. Det är inte alltid man tänker på vilka sajter som säljer bra inredningsartiklar. På Kitchentime finns korgar det går att lägga undan saker i och stapla på varandra. Ja de De har faktiskt ganska mycket man kan använda som förvaring. Kikade runt lite och hittade faktiskt lite bra saker och framför allt de där förvaringskorgarna i metall som jag suktat efter länge. Korgarna blev en succé i köket och helt plötsligt fick jag mer arbetsyta vilket var ett välkommet inslag i vardagen när man skall prova nya saker för Karamellpojkarna. Jag behöver den ordningen i köket så att man kan jobba mer effektivt och slippa flytta runt allt innan man kommer till skott och korgarna var enkla att stuva in i skåpen på platser där man normalt inte kommer åt att ställa något.