Överraskning till killarna

Jag tänker överraska mina underbara karamellpojkar med var sitt skal till telefonen. Barn är barn och hela tiden händer saker som man inte kan förutse. Jag vill ju alltid vara kreativ med mina killar och det är något de verkligen uppskattar. Vår känsla av bus i livet smittar alltid av sig på alla andra i vår omgivning. Det gör ofta att allt vi tar oss för eskalerar i en rasande hastighet. Så skydda allt är min paroll men inte för mycket. Man ska lära av sina misstag fick jag alltid höra som liten och det förmedlar jag gärna vidare. Nu kan vi snart springa ut och jag tänkte att mina pojkar ska få ha med sig mobilerna och jag ska lära grabbarna att använda telefonerna som uppslagsböcker. Kolla vilken svamp det är som vi ser, vad heter trädet? Tror det är sunt att ha stöttåliga skal i sådana lägen.