Gratis godis är bra godis

Idag var en lyckosam dag. Alla säger att godis är till för att ätas på lördagar, men jag tror det är något som funnits med sen urminnes tider. Nu för tiden så äts det godis alla dagar i veckan. Åtminstone för mig haha. Många företag brukar ha bjudgodis när man kommer in i olika butiker. Och jag är inte den som är blyg, jag tar alltid bjudgodis. Varför? Jo, för att jag gillar godis. Enkelt! Här om dagen var jag in på en advokatfirma i Malmö som hade en stor skål med blandat godis. Dessutom några av mina favoritsorter. Så jag kan säga att det vart en vinn-vinn situation där jag fick juridisk hjälp samt en massa godis. Så nu funderar jag på vad jag mer behöver för juridisk hjälp för att ännu en gång få lite gratis godis. Godis är livet. Mat är bra ibland också har jag hört, men godis, mm.

En skål med blandat godis
Hur kan man säga nej?