Pannacotta med smak av Ahlgrens bilar

Med barn i hemmet blir hallen fort sunkig med geggiga galonkläder som hängs mot väggen. Därför bestämde jag mig för att måla om, så jag åkte till en butik med kunskap och inomhusfärger i massor. När jag funderade på vilken nyans jag skulle ha mötte jag en gammal bekant. Hon berättade bland annat om en dessert de åt på nyår – pannacotta med smak av godisbilar. Jag hörde direkt att det var något som passade min smak, så där och då bestämde jag mig för att belöningen efter att målningen är klar blir pannacotta. Under tillagningen gick jag på känn, inget snålande med godisbilar, men däremot inget extra gelatin på grund av allt som redan finns i godiset. Nu har jag målat om hallen, hunnit återställa klädhängare och hatthylla, så nu är det dags att hugga in på pannacottan som fått stå i kylen över natten.

Krok och galge