Dr Jekyll och mr Hyde

Känner ni till Dr Jekyll och mr Hyde? Denna kortroman från 1800-talet skulle kunna handla om mig. Berättelsen handlar om det goda och det onda. Även om det kanske är att överdriva lite så är jag den onde de veckor när barnen inte är hos mig. När jag har barnen är jag den gode familjefadern som lagar nyttig mat, är ute i friska luften och håller hemmet i perfekt ordning. När jag är ensam känns det som om jag har för mycket tid till att fylla med negativa tankar som resulterar i handlingar som jag skäms för. Jag har börjat röka igen bland annat. När det handlar om att sluta röka vet jag har det påverkar kroppen positivt men jag har inte styrkan just nu känns det som. Ändå röker jag inte framför barnen men de har ju förstått det ändå tror jag för en av pojkarna sa att min jacka luktade illa.

En man gömmer ansiktet bakom en hatt
En man som röker