Skogsutflykt och grillade marshmallows

I helgen var jag och karamellpojkarna ute på skogsutflykt. Vi tog på oss varma kläder, packade med oss varm choklad, mackor och marshmallows att grilla och gav oss iväg. Marshmallows är tacksamt att ta med sig eftersom de grillas så som de är, så det behövs enbart grillpinnar. Ett tips är att lägga de grillade marshmallowsen mellan ett par kex. Vi valde ett alternativ med färdiga gångstråk där det är lätt att gå för alla och där det finns eldstäder med möjlighet att sitta ner och fika och grilla på fler platser längs vägen. Vi hade en väldigt mysig dag tillsammans och enligt grabbarna så var höjdpunkten när vi grillade marshmallows. Två saker tog jag med mig efter dagen. För det första att det är härligt att göra skogsutflykt, det måste vi göra oftare. För det andra att jag måste skaffa mig ett ordentligt mobilskal efter att telefonen halkat ur min hand två gånger när jag fotade killarna.

Marshmallow över öppen eld