Sälja godis

I Stockholm så är det inte så många klassiska marknader som anordnas, men om man bara tittar lite grann söderut så ser det annorlunda. Många sörmländska orter och har en egen marknad åtminstone en gång per år. Under sommarhalvåret kan man nästan varje helg besöka en marknad på någon ort och det är en riktig guldgruva för oss som älskar att botanisera bland mängder av hemlagat och originellt godis. Än så länge har vi i vår familj nöjt oss med att titta och köpa godis på marknader, men eftersom vi har bekanta som själva säljer hemlagad kola regelbundet så har vi funderat på att testa försäljning. Ett tips vi fått är att använda vårt förråd i Södertälje som ett lager. Det ligger nämligen mittemellan Stockholm och flera småstäder i Sörmland, och eftersom många hemlagade godissorter har bra hållbarhetstid så är det smart att hålla ett lager där.