Godis under en roadtrip

Tänk er att man har planerat en riktigt härlig ”roadtrip”. Man ska kanske åka bil genom Sverige, har bunkrat upp med favoritmusiken, godis och annat som ska hålla stämningen på topp och så går bilen sönder när man har åkt 30 mil. Oavsett hur man väljer att lösa det hela ute på vägarna, blir det ofta en väldigt dyr situation och därför bör man boka service innan man ger sig av för att gå igenom bilen. Godis hjälper givetvis till att hålla humöret på uppe om olyckan väl är framme, men när man planerar för en roadtrip bör man även tänka på vilket typ av godis man tar med sig. Det är till exempel en dålig idé att ta med sig choklad, då detta smälter under varma dagar. Godis som inte är alltför kletigt att stoppa i sig är ofta bäst. Chips är något man helt bör undvika då detta brukar resultera i smulor i hela bilen. Tro mig, jag talar av erfarenhet. Mitt favoritgodis att äta under bilfärder är faktiskt Ahlgrens bilar. Det kanske låter löjligt, men de är lätta att äta och man behöver inte städa efter dem.

Vit bil på väg